Thursday, April 16, 2009

Kehidupan SEM 1 & 2

Bicara Hati :: ♥ HeRWaNa HeRMan ♥ On 2:37 PM No comments

Balik Labuan selepas Menghabiskan Kehidupan SEM 1



KAMI (DAYANG, JUE, SARNI,LINDA & SAYA)






BENDERA TERBESAR Tempurung Kelapa or Kepala



Jamuan Rakan Surau 2008-MUSLIMAT SAHABAT AR-RASHIDIN


My Coursemate AT 14






JAMUAN DGN MISS DAYAH-PENSYARAH WACANA AKADEMIK BAHASA MELAYU


KELAS GENERAL ENGLISH DGN SIR RIDZUAN


Projek Ilmiah Wacana Akademik Bahasa Melayu



Camping PPIM

First time in my life tgk lipan besar macam ni.


Jumpa time kami pasang khemah.

Dua hari tak update blog coz sy pi camping Puteri Islam kat Kem The Woods Yayasan Selangor kat Ulu Yam sangat penat sampai tak terkata. 

Tapi bestnya tak terkira dapat main air, flying fox, repelling, jungle tracking, night walk, river trail & cross, rakit, menyumpit & bnyk lg. 

Alhamdulillah kem ni membina lg keyakinan diri terutama ketika di dlm air.

Ni rumusan kem:
1.Paling best-Buat aktiviti dgn semangat.
2.Paling menakutkan-Semua org dgr bunyi yg aneh semasa dlm hutan time buat night-walk.
3.Paling lucu-Kenal dgn Zaiton (sejenis monyet). Ton sentiasa mengikuti kami sepnjg aktiviti. Kiranya Ton sebagai penunjuk jalan coz dahlah duk kat situ.
4.Paling geram-Dpt khemah yg bkn kami buat, dahlah mrka bt khemah tu x betul. Main buat je.
5.Paling ngantuk-Jaga malam
6.Paling penat-Buat aktiviti.

Terima kasih kpd pihak PPIM krn pilih tempat yg menarik utk kami melakukan perkhemahan. Kenangan time camping menjadikan aku seorang yg lebih berkeyakinan.

BELAJAR HIAS KEK


LAWATAN KE HOSPITAL PESAKIT KUSTA

Simposium Puteri



BAKTISISWA PPIM

Time baktisiswi kat Sek. Ren. Agama
Ni bukan Puteri UMNO...
Tp Puteri Islam..


Progam nie kat Darul Puteri time 7 & 8 Mac 2009
Program ni bertemakan baktisiwi.

☑ Hr pertama kasih ke Sek. Ren. Agama buat gotong-royong sambil beramah mesra dgn pelajar disana.


☑ Hr kedua bt khidmat bakti kat surau.
Buat sedikit gotong royong bersihkan sekitar SURAU..

Masa program ni jg kami berlatih utk menjalankan program minggu akan datang iaitu pd 14 & 15 Mac 2009 yg merupakan program besar PPIM (mesyuarat agung)


HARI RAYA 2008




MALAM PERDANA SISWA
Tema malam Perdana Siswa adalah hitam putih..
Cantik & bergaya RAKAN EXCO KHAR yg dtg mlm ini...
Kami tiba dijamu dgn nasi kuning, ayam msk merah, daging msk kurma, tembikai, air hijau
Sedap betul...
Tapi aku dah kenyang makan masakan mak kak azam...
Malangnya baju aku kotor kena kuah ayam msk merah...
Tension...
Gelabah betul aku...
Nasib baik ada kawan (ILYA) tolong...
Aku tak tau nak bt apa...
Blurrrr....
Ilya & Tikah tolong cucikan kotoran...
Mcm bdk kecil pula time tu...
Huhuhuhu....
Terima kasih Ilya & Tikah...
Luv ur all...
Best gak malam Perdana Siswa
Semata-mata nak meraihkan atas segala komitmen rakan exco khar08/09
Sy bangga jd salah sorang rakan exco khar08/09



Wallahualam

0 123 Bingkisan Sahabat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...