Sunday, March 29, 2009

Syukur kepada Allah

Bicara Hati :: ♥ HeRWaNa HeRMan ♥ On 11:50 PM No comments

First time saya belajar buat blog tanpa p'tolongan sesiapa kecuali Allah yg sentiasa m'beri sy ilham utk belajar.

Sy tgk org buat blog best gak sbb boleh luah perasaan yg terpendam, tak puas hati & bnyk lg.

Sy harap dgn menulis blog menambahkan lagi kemahiran sy.

Mgkn bt blog ni jd keinginan sy disebabkan dlu² tgk kawan mahir gn komputer & internet..

Sapa la sy ni.

Dulu² nak pegang laptop pun takut.

Begitulah dikatakan org miskin.

Huhuhuhuhu.

Alhamdulillah krn bapa sy mempunyai inisiatif spya sy boleh bljr kmptr w/pun time tu umur dah kira tua (sblm matrik).

Hahahhaaha.

Masa first time bljr tu, blurrrrrr tahap yg paling tinggi.

Wawawawaw.

Ingat lagi time kat smsl dulu ada ja bilik komputer tapi tak manfaatkan sbb mmg tak tau.

Time kimia pula Cikgu Marlina suka m'gajar guna laptop.

Dan ditakdirkan sy selalu duduk dpn dkt dgn laptop.

Bila disuruh tekan laptop tu mesti sy takut.

Takut salah.

Huhuhuhu.

Nak pendekkan cerita.

Kita sebagai manusia ada bnyk benda lg kita tak tahu.

Tapi semua tu tak boleh jd alasan sbb Allah sentiasa memberi peluang kepada hambaNya untuk menuntut ilmu di mana sahaja, tak kira masa.



Menuntut ilmu dari lahir hingga ke liang lahad

Wallahualam...

0 123 Bingkisan Sahabat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...