Sunday, July 24, 2011

Chatbox FB berTUKAR

Bicara Hati :: ♥ HeRWaNa HeRMan ♥ On 3:44 AM 2 comments


Perasan tak yang dibuat oleh MR Mark Zuckerberg kat FB?
Mentanglah dia yang cipta FB, banyak sangat perubahan sampai mengganggu KEHIDUPAN beta saya
..
Kehidupan macam mana?
Tengok gambar nie..

Kehidupan susah nak "chat" dengan kawan².

Tapi.....
Alhamdulillah masalah ini selesai dengan bantuan Ain Saffiyah..
Syukran Jazilan..


Kalau nak cari kawan yang dichat tu tekan kat sini ye...


ataupun guna cara ini

INGIN TUKARKAN "CHATBOX" BARU ANDA KEPADA YANG "CHATBOX" LAMA???

IKUT "FLOW" DIBAWAH...

1.Buka Google Chrome (yang tak ada sila "downdload" & "install")


2."Log in fb" anda


3.Klik "link" ini http://userscripts.org/scripts​/show/107159


4.Di sebelah kanan atas,klik "install"


5.Sesudah itu,"log out fb" anda dan "log in" semula

Wallahualam

2 123 Bingkisan Sahabat:

salam wana.. mohon nk post balik entry ni kat blog sy bole???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...