Wednesday, November 11, 2009

Agenda Yahudi: Blogspot kepada Blogpsot

Bicara Hati :: ♥ HeRWaNa HeRMan ♥ On 11:46 AM No comments

Alhamdulillah, 4 kertas dah habis.. Hanya tinggal kertas Falsafah & Dasar Pendidikan pada 18 Nov ni. Tapi saya tak rasa begitu gembira sbb peperiksaan sem ni susah betul especially for my major subject: Math. Yg peliknya soalan Abstract Algebra better than Multivariable Calculus.

Time exam smlm terlalu bnyk ragam yg saya tgk. Bermula dari saya tak henti bersin sebab kesejukan (hujan lebat lorh), pastu budak berdekatan saya sebut stress memanjang (tambah stress org sekeliling dia) & pastu ada yg baru 1/2 jam masuk dah keluar sbb tak boleh jawab..

Tapi yg lalu biar berlalu. Allah dah rancang yang terbaik untuk saya dan kita semua (jgn sedih bdk² ambil Multivariable Calculus)...

Dah 4 hari tak update entry utk blog & terasa seperti terlalu lama bak seminggu pula. Sebenarnya selalu saja update blog tapi update benda lain. Saya tgh meng'explore' selok belok blog, tolong org hias blog, update blog adik & banyak lagi..

Time meng'explore', tiba² saya terbaca satu artikel drpd iluvislam iaitu agenda besar Yahudi Laknatullah...

Artikel ni bukan saya yg tulis ya....

Sedar atau tidak sedar, pengaruh Yahudi semakin menular. Mereka bukanlah berjuang semata² menggunakan senjata. Benar, teknologi senjata mereka sukar ditandingi masakan tidak sekitar Gaza penduduk Palestin merana hilangnya tempat berteduh. Namun ada satu senjata yg sukar kita tentangi. Ia tidaklah memerlukan jemaah ribuan tentera, namun ia memerlukan kekuatan diri sebagai benteng drpd keangkuhan Yahudi.


Perang Psikologi?

Itulah kaedah peperangan yg kini semakin menular ke seluruh dunia terutama negara Islam. Namun persoalan di sini bukan ingin penulis ulaskan tentang Yahudi krn terlalu panjang utk dihuraikan siapakah Yahudi yg sebenarnya.

Di sini penulis akan berkongsi dua situasi berkenaan tentang perang psikologi mereka.

Yg pertamanya penulis ucapkan terima kasih kpd Zharunis krn beliau telah berkongsi ilmu utk dijadikan sebagai renungan.

Baik, sila lihat URL blog penulis

cth :

Mereka telah mereka satu laman web tentang kitab penjelasan kitab Bible. Diperhalusi melalui perkataan blogspot kepada blogpsot.


Cuba anda buka www.tulis apa² saja.blogspot.com. Lihat apakah yg anda lihat?

Cuba anda buka www.tulis apa² saja.blogpsot.com. Lihat apakah yg anda lihat?
Bijak mereka menggunakan teknologi sedia ada mengoncangkan akidah kita.

Situasi yg kedua berkenaan tentang satu peristiwa yg telah diceritakan oleh seorang sahabat.

Sumber:iluvislam

Lihatlah betapa jahatnya Yahudi tu... Sama²lah kita ambil iktibar drpd informasi ini. Harap² jangan tersalah tekan kalau nak masuk blog orang lain.


Wallahualam

0 123 Bingkisan Sahabat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...