Friday, December 9, 2011

Helmetku Hilang II

Bicara Hati :: ♥ HeRWaNa HeRMan ♥ On 7:44 AM 3 comments

Assalamualaikum & salam sejahtera..

Dah lama tak update blog tulis sampai letih (orang nak baca pun jadi letih..hehe)

Hari nie pun masih malas sebab Wana  masih dalam mood TESIS @ LAPORAN KAJIAN PENYELIDIKAN...

Tapi Alhamdulillah masih ada FB utk digunakan sebagai medium dakwah.

Buat blog pun sebenarnya bukan orang baca pun. Betul tak???

Dulu Wana ada tulis entry tentang HELMET, tajuknya "HELMETKU HILANG". Tekan link kalau nak tengok.

Comel tak helmet saya yg hilang tue?

Hari nie nak share keluaran baru helmet baik dari kilang. Khas buat Mat Rempit seluruh dunia

JOM PILIH!!! Yg mana berkenan di hati..


Yg nie kalau tengok kat Jalan Raya pasti TERKEJUT.

                      



Macam mana? Dah ada pilihan hati. Sharelah dengan Wana. Haha..

Kali nie confirm tak kena tahan oleh POLIS sebab ada satu lagi helmet Wana sediakan untuk PAK POLISI!!!


Wallahualam

3 123 Bingkisan Sahabat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...