Tuesday, December 6, 2011

Kalkulator Saintifik (CASIO)

Bicara Hati :: ♥ HeRWaNa HeRMan ♥ On 11:19 PM 31 comments

Assalamualaikum & salam sejahtera...

Hari nie Wana malas nak tulis panjang².

Just nak share software Kalkulator Saintifik jenis CASIO yang kita biasa gunakan dalam kehidupan seharian terutamanya pelajar² mahupun guru².

Mudah, ringan & menarik.

Nak tak murid² (perasan tengah mengajar)

Perbezaan kalkulator yang sedia ada kat komputer dengan software yang wana share

Tekan sini kalau nak DOWNLOAD SOFTWARE KALKULATOR SAINTIFIK.


Setiap orang yang download apa² file kat MY BOX.net, saya akan dimaklumkan melalui email. So faham² je la.^_^
Kalau dah download tue belajarlah ucap TERIMA KASIH.:confused:

Wallahualam.

31 123 Bingkisan Sahabat:

assalamualaikum....terima kasih atas segala rujukan yang ada...saya sebagai pelajar yang masih menuntut amat2 memerlukan nota yang sebegini tuk dijadikan bahan rujukan...terima kasih sekali lagi dr saya...

Salam dan Terima kasih cikgu. .saya sudah pun donlod app tu...

aish am & anonymous...sama2..moga bermanfaat

sis terima kasih untuk calculator saintifik ye..
jasamu dikenang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...