Wednesday, November 30, 2011

KEKREATIFAN JEPUN yang MELAMPAU²

Bicara Hati :: ♥ HeRWaNa HeRMan ♥ On 4:41 PM 2 comments

Assalamualaikum & salam sejahtera.

Lama dah tak post entry yg buat diri tersenyum...

Jom saksikan ^_^

Senyum je tau..
Jangan ketawa terbahak².


Baju Bayi Pengelap Lantai

Tak sia² bayi ni merangkak ke seluruh rumah, lantai tetap bersih. Tak payah nak upah orang gaji untuk mengelap lantai.

Payung Elak Hujan

Dengan cara yg macam nie, confirm you all akan kering sentiasa. Tapi kalau banjir, kena cari payung elak banjir la pula ye. Entah macam mana pulalah rekaannya.

Topi Selesema

Dengan topi selesema ni, you all sentiasa akan dibekalkan dgn tisu sepanjang masa. Kalau dah habis tisunya, pandai²lah ganti yg baru.

Chopstick Berangin

Yg nie pulak bagi orang yang malas nak tiup makanan yg panas. On je suis, terus dah boleh makan.

Rambut Palsu Khas

Tujuan rambut ni direka adalah utk orang yg tak boleh terima kenyataan bahawa kepalanya dah botak & tak boleh tumbuh rambut lagi. Dengan adanya rambut palsu khas ni, sekurang²nya mereka boleh ber'posing' sekejap & menangis kegembiraan selepas melihat rambut tersebut di cermin.

Botol Susu Gantian

Yg ni sesuai digunakan oleh suami yg ditinggalkan isteri. 
Aduhai, botol susu takda ke pakcik!!

Apa tak lucu?
Hurmmm...

Mgkin yg nie LUCU


[Mood GELISAH: TESIS tak siap² lagi]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...